試卷征集
加入會員
操作視頻

閱讀短文,判斷下列句子是否符合短文意思,符合的寫"T",不符合的寫"F".
Dear Anne,
   I invite you to visit my new home.Please come at 4:30 p.m.on Sunday.Please take the.No.18 bus and get off at the bookstore.Then walk to the west for 6 minutes and find the white building on the left.I'll wait for you in front of it.
Yours,
Sarah
(1)Anne will visit Sarah's new home.
T
T

(2)They will meet at four o'clock on Saturday.
F
F

(3)She can take No.16 bus.
F
F

(4)She must get off the bus at the bookstore.
T
T

(5)Sarah will wait for her behind the white building.
F
F

【考點】人與自我
【答案】T;F;F;T;F
【解答】
【點評】
聲明:本試題解析著作權屬菁優(yōu)網所有,未經書面同意,不得復制發(fā)布。
發(fā)布:2025/4/3 17:30:2組卷:4引用:1難度:0.5
相似題
  • 1.閱讀理解,根據短文內容判斷,正確的寫T,錯誤的寫F.
       My name is Su Hai.I'm nine.I like dolls very much.I have many (許多)dolls.Look!The doll on the bed is yellow.The doll under the desk is red.The doll behind the door is white.Where is my blue doll?Oh,it's in my school bag.What do you like?
    (1)Su Hai is eight.

    (2)Helen likes dolls very much.

    (3)The yellow doll is on the bed.

    (4)The blue doll is in my school bag.

    (5)The orange is behind the door.

    發(fā)布:2025/4/4 10:30:1組卷:4引用:2難度:0.6
  • 2.閱讀短文,判斷下列句子正誤.正確填"T",錯誤填"F".
    This is my classroom.It's so big.You can see eight lights and four windows.The door is white.Desks and chairs are yellow.The computer is black.It's on the teacher's desk.The pictures are on the wall.Where is my schoolbag?Look!It's in the desk.I have a pen,a ruler and four storybooks in my schoolbag.It's fat.
    (1)My classroom is big.

    (2)You can see four lights ,eight windows,yellow desks and chairs.

    (3)The black computer is on the teacher's desk.

    (4)The schoolbag is on the desk.

    (5)I have a pen,a ruler and a storybook in my schoolbag.

    發(fā)布:2025/4/4 11:30:1組卷:9引用:1難度:0.5
  • 3.閱讀短文,判斷對(T)錯(F).
    Look!This is our classroom.It's so nice.The windows are big and the walls are white.There are twenty desks and forty chairs in it.There is a blackboard on the wall.Near the blackboard,there is a big desk in our classroom.It's the teacher's desk.There are some flowers on it.They are for the teachers.Our classroom is bright and clean.We all like it.

    (1)Our classroom is nice.

    (2)The walls aren't white.

    (3)There are twenty desks in our class.

    (4)There is a picture on the wall.

    (5)There are some flowers on our teacher's desk.

    發(fā)布:2025/4/4 11:30:1組卷:2引用:1難度:0.5
APP開發(fā)者:深圳市菁優(yōu)智慧教育股份有限公司| 應用名稱:菁優(yōu)網 | 應用版本:5.0.7 |隱私協(xié)議|第三方SDK|用戶服務條款
本網部分資源來源于會員上傳,除本網組織的資源外,版權歸原作者所有,如有侵犯版權,請立刻和本網聯(lián)系并提供證據,本網將在三個工作日內改正