試卷征集
加入會員
操作視頻

閱讀短文,判斷句子的正(T)誤(F).
   I'm Alice.This is our school.It is big.This is my classroom.It's big and clean.Look!That is my desk.It is yellow.My teacher is Miss Li.She is in the classroom.She is a good teacher.I like my teacher.
(1)My name is Alice.
T
T

(2)My school is small.
F
F

(3)My classroom is dirty( 臟的 ).
F
F

(4)My desk is yellow.
T
T

(5)Miss Li is not in the classroom.
F
F

【考點(diǎn)】人與自我
【答案】T;F;F;T;F
【解答】
【點(diǎn)評】
聲明:本試題解析著作權(quán)屬菁優(yōu)網(wǎng)所有,未經(jīng)書面同意,不得復(fù)制發(fā)布。
發(fā)布:2025/4/5 11:0:1組卷:10引用:4難度:0.6
相似題
  • 1.閱讀并判斷,用T或F表示
          Hello,everyone.My name is Liu Tao.I visited my grandparents with my friends last weekend.They lived in a small town near Shanghai.They had a nice house.My grandparents were very glad to see us.In the morning,Wang Li and Zhang Peng cleaned the house for my grandparents.After lunch,we worked in the garden.I watered the trees and the flowers.Wang Li picked apples.Zhang Peng planted some trees.We worked there for two hours.We were tired,but we were really happy that day.
    (1)Last weekend,Liu Tao visited his grandparents.

    (2)Liu Tao's grandparents live in a small town near Shanghai.

    (3)Liu Tao cleaned the house in the morning.

    (4)Wang Li watered the trees and the flowers in the afternoon.

    (5)The children were very happy that day.

    發(fā)布:2025/4/7 0:30:1組卷:36引用:1難度:0.5
  • 2.閱讀短文,判斷下列句子是否符合短文內(nèi)容,符合的打"T",不符合的打"F".
       Jim lives in a city with his wife.He is a police officer.He works in a police.It is not far from his home,so he goes to work on foot every day.His wife is a worker,she works in a factory.It's far from her home,she goes to work by car.When she drives the car,she is very careful.When the light is red,she stops.When the light is yellow,she waits.She won't go until the light is green.She always says that we must obey (遵守)the traffic rules.
    (1)Jim and his wife live in a city.

    (2)Jim and his wife are workers.

    (3)Jim goes to work by car.

    (4)Jim's wife goes to work by car.

    (5)We must obey the traffic rules.

    發(fā)布:2025/4/7 0:0:1組卷:62引用:3難度:0.8
  • 3.閱讀理解.
    Do you know about the UK?London is the capital city.Its flag is red,white and blue.They speak English.Big Ben is very famous.Kings and queens live in palaces.I have an uncle.He lives in London.He says, "London is clean and beautiful."He is a teacher.He works from Monday to Friday.On Saturdays and Sundays,he likes to play football and go for a walk.I want to go to the UK.Because I want to see Buckingham Palace.
      
    (一)把轉(zhuǎn)盤的信息補(bǔ)充完整.
    1.
    2.
    3.
    4.

    (二)選擇正確答案.
          (1)Is London the capital city of the UK?

    A.Yes,it is.
    B.No,it isn't.
          (2)What colour is the flag?

    A.Red,white and blue.B.Red and white.
          (3)How is London?

    A.Clean and big.B.Beautiful and clean.
          (4)When does my uncle work?

    A.From Monday to Friday.B.On Saturdays and Sundays.
          (5)Which is a famous place in the UK?

    A.The White House.B.Buckingham Palace.

    發(fā)布:2025/4/7 0:0:1組卷:10引用:1難度:0.5
APP開發(fā)者:深圳市菁優(yōu)智慧教育股份有限公司| 應(yīng)用名稱:菁優(yōu)網(wǎng) | 應(yīng)用版本:5.0.7 |隱私協(xié)議|第三方SDK|用戶服務(wù)條款
本網(wǎng)部分資源來源于會員上傳,除本網(wǎng)組織的資源外,版權(quán)歸原作者所有,如有侵犯版權(quán),請立刻和本網(wǎng)聯(lián)系并提供證據(jù),本網(wǎng)將在三個工作日內(nèi)改正